Φυσική Κηρήθρα
απο το Mέλι Iβήρων

Δεν έχει υποστεί απολύτως καμία επεξεργασία και γι’ αυτό και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα συστατικά της.

Έχει πλούσια θρεπτική αξία λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε ιχνοστοιχεία.

Μέλι

Περιέχει νερό, οργανικά οξέα, πρωτεΐνες και αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ένζυμα, βιταμίνες Β2, Β6, C, D, E, παντοθενικό οξύ, φολικό οξύ και φυσικές αρωματικές ουσίες.

Πρόπολη

Φαίνεται ότι διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενεργοποιώντας τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Έχει επίσης, ευεργετική δράση στο πεπτικό σύστημα.

Κερί

Το κερί είναι άλλο ένα προϊόν της μέλισσας, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεριού είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της πρόπολης

ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ

Η ξύλινη βάση επιτρέπει τη συνολική κατανάλωση του προϊόντος, χωρίς διαρροές ενώ το μέλι που περισεύει καταλήγει σε μία επιφάνεια που βρίσκεται κάτω από τη βάση και είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Κάθε επισκέπτης μπορεί να πάρει την επιθυμητή ποσότητα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. Μπορεί επίσης να σερβιριστεί και ως γλυκό του κουταλιού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μαζί με την κηρήθρα σας προσφέρουμε μία χειροποίητη βάση και ένα πλαστικό σταντ πληροφορίων για τους πελάτες του ξενοδοχείου μετατρέποντας έτσι τη διαδικασία σε απλή και απολαυστική.