Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Κλητσίδης Θόδωρος στα τέλη της δεκαετίας του 60, παράλληλα με το μπακάλικο
που διατηρούσε, ασχολήθηκε με τη μελισσοκομία, παράγοντας μέλι για το χωριό
των Ιβήρων και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Κλητσίδης Αλέξανδρος δημιούργησε το Μέλι Ιβήρων με τη σημερινή του μορφή.
Οι γνώσεις που κληρονόμησε απο τον πατέρα του σε συνδιασμό με το μεράκι του
για τη μέλισσα είχε ως αποτέλεσμα μια σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα με
σεβασμό στην παραδοσιακή μελισσοκομία.

το μελι μασ

Το Μέλι Ιβήρων είναι μια μελισσοκομική μονάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής μελιού. Οι εγκαταστάσεις και το συσκευαστήριο βρίσκονται στο χωριό Ίβηρα του νομού Σερρών. 

Η ποικιλία του μελιού διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται τα μελίσσια με αποτέλεσμα να διαθέτουμε δυο ποικιλίες: Μέλι Ανθέων και Μέλι Πεύκου. 

Το λεπτό άρωμα και η ευχάριστη γεύση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του μελιού μας. Το χρώμα του μελιού στην Ελλάδα συνδέεται με ένα ανοιχτό καστανό χρώμα. Ωστόσο ποικίλει έντονα ανάλογα με τη φυτική του προέλευση.